Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ
Το Μόνιμο Μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωση  είναι μια επαγγελματική  τεχνική κατα την οποία γίνεται εισαγωγή  αποστειρωμένων και υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα σε βάθος 0.5 με 0.7 χιλιοστά μέσω ειδικών αποστειρωμένων βελονών μιας χρήσης . Οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται έχουν σχεδιαστει ειδικά για το πρόσωπο και το σώμα και δεν προκαλούν αλλεργίες , δεν περιέχουν πρόσθετα και αρώματα. Το Μόνιμο Μακιγιάζ δεν είναι τατουάζ , παρότι έχει και αυτό μεγάλη διάρκεια ζωής πάνω στο δέρμα. Τα αποτελέσματα του μόνιμου μακιγιάζ πάνω στο δέρμα διαρκούν απο 2 εώς 4 χρόνια ανάλογα πάντα όμως με την ποιότητα των προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και την ποιότητα του εκάστοτε δέρματος. Οι διαφορές ανάμεσα στο μόνιμο μακιγιάζ και το τατουάζ συνίστανται κυρίως στο βάθος εισαγωγής της χρωστικής , όπως και στο είδος των χρωστικών που χρησιμοποιούνται . Το  Μόνιμο Μακιγιάζ εφαρμόζεται είτε για αισθητικούς σκοπούς είτε για την διόρθωση κάποιων ατελειών όπως οι ανεπιθύμητες ουλές απο χειρουργείο ή ύστερα απο μαστεκτομή  ή λόγω κάποιων ιατρικών παθήσεων (αλωπεκία , λαγοχειλία ).Τότε μιλάμε για το ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ . Είναι η ιδανική επιλογή για να τον τονισμό ή την βελτίωση κάποιων φυσικών χαρακτηριστικών όπως τα φρύδια, τα βλέφαρα και τα χείλη .
  • Γιατί να το επιλέξω;
Το Αισθητικό Μόνιμο Μακιγιάζ είναι ιδανικό για όσες θέλουν να διορθώσουν ή να τονίσουν το σχήμα των φρυδιών τους , να διατηρήσουν μια αψευγάδιαστη γραμμή eyeliner στα βλέφαρα τους ή να δημιουργήσουν περίγραμμα στα χειλια τους και να τους δώσουν χρώμα.
  • Η διαδικασία είναι επώδυνη;
Πριν την έναρξη της εφαρμογης εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα ώστε να μην υπάρξουν ενοχλήσεις   κατα την διάρκεια της διαδικασίας.
  • Θα χρειαστεί να κλείσω επαναλητικό ραντεβού;
Ένα δεύτερο ραντεβού προτείνεται πάντα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και ώστε να αποφευχθεί η τυχόν απώλεια χρωστικής.
  • Θα πρέπει να ακολουθήσω κάποια προετοιμασία πριν την εφαρμογή;
Θα πρέπει να αποφεύγετε η κατανάλωση αλκοόλ, καφεϊνης καθώς και η λήψη ασπιρίνης για 24 ώρες πριν την εφαρμογή.
  • Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή;
Η διάρκεια της εφαρμογής διαφοροποιείται ανάλογως με την τεχνική που χρησιμοποιείται όπως και την εκάστοτε περιοχή . Η μέση χρονική διάρκεια είναι περίπου στις 2 ώρες.
Εγγραφείτε τώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα!

Online εγγραφή στα προγράμματα σπουδών μας, γρήγορα και εύκολα.

Ξεκινήστε τώρα!
ΠΑΝΩ