Gua Sha: Τι είναι και πως μπορεί να αλλάξει το δέρμα σου

Gua Sha: Τι είναι και πως μπορεί να αλλάξει το δέρμα σου

Gua Sha: Τι είναι και πως μπορεί να αλλάξει το δέρμα σου

Η θεραπεία προσώπου Gua Sha αποτελεί την νέα εμμονή στον κόσμο της ομορφιάς καθώς τα αποτελέσματα του στο πρόσωπο και στον λαιμό είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά ! To Gua Sha αποτελεί μια πανάρχαια αντιγηραντική θεραπεία της Ανατολής με την οποία επιτυγχάνεται η ανώδυνη απόξεση του δέρματος αλλά και η λεμφική αποστράγγιση του προσώπου με αποτέλεσμα την αποβολή νεκρών αιμοπεταλίων και τοξινών . Το δέρμα μένει απαλό, λείο και ανανεωμένο.Δεν είναι τυχάιο που πολλοί χαρακτηρίζουν την θεραπεία προσώπου Gua Sha ως το botox της Ανατολής! Η θεραπεία γίνεται με συγκεριμένα εργαλεία, τις σανίδες Gua Sha οι οποίες ποικίλλουν σε σχήματα αναλόγως με την περιοχή που θα χρησιμοποιηθούν.Κατασκευάζονται είτε απο κέρατο βουβαλιού ή πορσελάνη, νεφρίτη κλπ. Οι κινήσεις που χρησιμοποιούνται στο δέρμα κατα την διάρκεια του Gua Sha είναι ανοδικές με σκοπό την χαλάρωση των μυών αλλά και την καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου.

Γιατί να επιλέξω την θεραπεία Gua Sha;

Με την πάροδο των χρόνων παρατηρείται μείωση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα μας να χάνει την σφριγγιλότητα και την νεανική του όψη. Η θεραπεία Gua Sha είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και τον λαιμό η οποία δρα απο μέσα προς τα έξω ανανεώνοντας το δέρμα μας με τον πιο φυσικό τρόπο καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης ενώ παράλληλα απομακρύνονται οι επιβλαβείς τοξίνες .

Πως η θεραπεία Gua Sha θα οφελήσει την επιδερμίδα μου;

? Ενεργοποιεί την κυτταρική ανάπλαση και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. ? Απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και λειαίνει έως και 80 τοις εκατό τις βαθιές ρυτίδες έκφρασης. ? Δίνει λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα. ? Συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την άμεση οξυγόνωση των ιστών του προσώπου. ? Ανορθώνει το δέρμα του προσώπου και τονίζει το περίγραμμα του. ? Αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα από την περιοχή των ματιών. ? Βελτιώνει την όψη του δέρματος ,τις ουλές ακμής και τους διεσταλμένους πόρους. ? Προσφέρει χαλάρωση στους μύες του προσώπου και απομακρύνει τα σημάδια του στρες και της κόπωσης .

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι συνιστώμενες συνεδρίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα είναι 6- 8 και θα πρέπει να γίνονται μια φορά την εβδομάδα.Κάθε συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά.

 

Εγγραφείτε τώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα!

Online εγγραφή στα προγράμματα σπουδών μας, γρήγορα και εύκολα.

Ξεκινήστε τώρα!
ΠΑΝΩ