ΣΤΕΛΛΑ ΣΟΥΛΕΛΕ

ΣΤΕΛΛΑ ΣΟΥΛΕΛΕ

”Στις σχολές X’elena η εκπαίδευση συνδυάζεται με την ελευθερία και την δημιουργικότητα!”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ

Η Στέλλα Σουλελέ είναι μια χαρισματική και πρωτοποριακή Hair Designer με τεράστια εμπειρία και πορεία στον χώρο της ομορφιάς . Aφού τελείωσε  τις βασικές  τις σπουδές   στην κομμωτική  τέχνη στις σχολές  X’elena , συνέχισε να διευρύνει τις γνωστικές και τεχνικές τις ικανότητες στην ακαδημία Toni and Guy όπως και στη σχολή Wig Creation & Design  στο Λονδίνο. Αποτέλεσε επίσης καθηγήτρια των σχολών X’elena .

Δραστηριοποιείται και είναι εξαιρετικά ενεργή  στο χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης ως Hair Stylist- Designer απο το 2001  μέχρι και σήμερα έχοντας στο ενεργητικό της πολλές και σημαντικές δουλειές.

Έχει εργαστεί στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου σε ταινίες όπως :  ”Χαμένη Αρκαδία ”του David Ariniello ,” Ελ Γκρέκο” του Γιάννη Σμαραγδή, ”Το γαμήλιο πάρτι” της Christine Crocos , ”Μια μέλισσα τον Αύγουστο ” του Θοδωρή ΑΘερίδη.

Επίσης έχει δουλέψει στον χώρο της μόδας με σημαντικούς φωτογράφους  καθώς και σε αυτόν του θεάτρου αναδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές τις ικανότητες σε παραγωγές διεθνούς εμβέλειας όπως το μιούζικαλ Cats και η όπερα ΄’Don Carlos ” του Giuseppe Verdi στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια ήταν Hair Ambassador της εταιρείας Phyto Paris .Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται celebrities και  μοντέλα.

Εγγραφείτε τώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα!

Online εγγραφή στα προγράμματα σπουδών μας, γρήγορα και εύκολα.

Ξεκινήστε τώρα!
ΠΑΝΩ