FRF MICRONEEDLING

FRF MICRONEEDLING

FRF MICRONEEDLING

Μία πρωτοποριακή και δυναμική τεχνολογία στον τομέα της μεσοθεραπείας!

Οι χρυσές βελόνες ραδιοσυχνοτήτων είναι ένας έξυπνος συνδυασμός Microneedling και ραδιοσυχνοτήτων. Η λέξη χρυσός προέρχεται από την επικάλυψη των βελονών για την καλύτερη αγωγιμότητα του υλικού. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής, ο χρήστης τοποθετεί την κεφαλή στην περιοχή θεραπείας και ρυθμίζει το βάθος διείσδυσης όπως και την ένταση των ραδιοσυχνοτήτων. Ταυτόχρονα το σύστημα στέλνει ραδιοσυχνότητες μέσα από τις μύτες των μεμονωμένων βελονών που διαπερνούν το δέρμα με γρήγορο ρυθμό. Μετά το τέλος της θεραπείας γίνεται η εφαρμογή των προϊόντων ομορφιάς.

Λειτουργίες

Golden Microneedles: Προκαλούμε διάτρηση με τις επιχρυσομένες μικροβελόνες, δημιουργώντας διαύλους στο δέρμα για ταχύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων που θα ακολουθήσουν την θεραπεία. Ταυτόχρονα προκαλούμε μικροτραυματισμούς για να ενεργοποιήσουμε τη φυσική ανάπλαση του δέρματος.

Fractional RF: Οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, που προωθεί την ανάπλαση με επεμβατικό τρόπο. Στόχος της είναι να μειώσει ορατά τις ρυτίδες, να επαναπροσδιορίσει το οβάλ του προσώπου, να αντιμετωπίσει τις ραβδώσεις και την δερματική χαλάρωση προσώπου και σώματος. Ταυτόχρονα μειώνει τις φλεγμονές και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αναρρόφηση: Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με σύστημα αναρρόφησης, για την ομοιόμορφη επαφή της κεφαλής κατά την εκπομπή των ραδιοσυχνοτήτων, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η λειτουργία αυτή προάγει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία ενώ παράλληλα ενισχύει και την αίσθηση της θεραπείας .

Σε ποια προβλήματα ανταποκρίνεται;

 Το FRF Micro είναι σε θέση να προσφέρει μια πληθώρα από πολύ αποτελεσματικές θεραπείες για το πρόσωπο και για το σώμα. Κύριος στόχος της συσκευής είναι η τόνωση, η σύσφιξη και η ανάπλαση της περιοχής θεραπείας. Στο πρόσωπο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις εξαιρετικές αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες των ραδιοσυχνοτήτων, και να καταπολεμήσουμε σημάδια ακμής, ουλές, ρυτίδες και άλλα σημάδια της γήρανσης. Τοπικά μπορεί να μας βοηθήσει να επαναφέρουμε το οβάλ του προσώπου, δίνοντας του μια πιο νεανική όψη.

Το FRF Micro μπορεί να κάνει και χρήση από νανοβελονες, επιτρέποντας του έτσι να χρησιμοποιείται με απόλυτη ασφάλεια και τους καλοκαιρινούς μήνες

Εγγραφείτε τώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα!

Online εγγραφή στα προγράμματα σπουδών μας, γρήγορα και εύκολα.

Ξεκινήστε τώρα!
ΠΑΝΩ