Κεντρο Δια Βιου Μάθησης Επιπέδου 1 Αρ.αδείας : 2100220

Η σχολή αισθητικής και κομμωτικής Χ’elena θα επιμεληθεί τα hairstyling και το make up μιας απο τα πιο πολυζητημένες παραστάσεις του καλοκαιριού!

Το Cinema Alive έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει το πρώτο Immersive Cinema Experience (διαδραστικό σινεμά) που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η πρώτη ταινία που θα «ζωντανέψει» στα χέρια του Cinema Alive είναι το Dirty Dancing (1987), από τα μεγαλύτερα box office hit του σύγχρονου κινηματογράφου με πρωταγωνιστές τον Patrick Swayze και την Jennifer Grey και το βραβευμένο με Oscar Soundtrack, «(I’ve Had) The Time of My Life».

Για τέσσερις παραστάσεις, το αθηναϊκό κοινό θα μεταφερθεί πίσω στο καλοκαίρι του 1963, στο Kellermans Resort, για να ζήσει την απόλυτη διαδραστική εμπειρία μαζί με την Baby και τον Johnny, βιώνοντας μαζί τους το Dirty Dancing.

Βασικός σκοπός του Cinema Alive είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα, στην παράσταση-προβολή του Dirty Dancing θα συμμετάσχουν πάνω από 30 ηθοποιοί και χορευτές – εκ των οποίων οι πέντε αφορούν πρωταγωνιστικές-περσόνες της ταινίας και θα αναπαριστούν επιλεγμένες και κομβικές σκηνές της. Dancing acts, live μουσική, DJ’s, καθώς και ο ανάλογος φωτισμός, τα σκηνικά και τα κουστούμια, θα περιβάλλουν την προβαλλόμενη ταινία, συμβάλλοντας στην εμπειρία του κοινού.

Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει ένα θεματικό πάρτι βασισμένο στο Dirty Dancing, στην ταράτσα του Gazi Music Hall.
Gazi Music Hall, 6-7 Ιουλίου και 13-14 Ιουλίου

Οι πόρτες ανοίγουν 20:30

Είσοδος: Βουτάδων 6 (Γκάζι)

Share50
Tweet